Artikel Bedrijvig Maashorst - Juni 2023

Artikel Bedrijvig Maashorst - Juni 2023

Een nieuw gezicht aan het roer van N2 People: Bas Joosten. Hij is sinds maart operationeel directeur van de uitzendorganisatie, nadat oprichter Eric Nabuurs zich volledig is gaan concentreren op de holding MENS Group. Bas gaat verder op de ingeslagen weg, met een eigen touch. “Wat blijft is dat de medewerkers bij N2 People centraal staan, met een nadruk op respect, ontwikkeling en fun.”

Goede begeleiding is essentieel

Bas is zeker geen nieuw gezicht bij N2 People. Hij startte tien jaar geleden op de afdeling Planning. Door de jaren heen heeft Bas zich via verschillende met name commerciële
functies doorontwikkeld bij N2 People, dat inmiddels gegroeid is naar 55 mensen op het kantoor in Uden en zo’n 600 internationale medewerkers ‘op de vloer’. “Onze medewerkers laten huis en haard achter zich om hier te komen werken. Daarom hebben wij de verantwoordelijkheid om ervoor te zorgen dat ze het zo goed mogelijk naar de zin hebben. Dat begint uiteraard met de juiste job en goede huisvesting, daarnaast is de begeleiding essentieel. We hebben hier op kantoor een internationaal team van Jobcoaches, die de vakkrachten zoveel mogelijk in hun eigen taal begeleiden.” N2 People is van oudsher groot in Logistiek en Productie, inclusief chauffeurs, en groeit gestaag door in de sectoren Techniek en Automotive. Flexwerkers van N2 People krijgen volop kans om zich te ontwikkelen door middel van cursussen en taaltrainingen. “Orderpickers en bandenwisselaars kunnen bijvoorbeeld ook een heftruckcertificaat of taaldiploma halen. De kwalificatieniveaus van uitzendkrachten verschillen namelijk sterk van land tot land. Vanwege de aanhoudende personeelstekorten is het nodig vol in te zetten op ontwikkeling van skills.”

“Zorgen voor een goede match tussen medewerker en werkgever”

Maar het begint erbij dat N2 People ervoor zorgt dat er een goede match is tussen de vakkracht en de werkgever. “Niet alleen qua werkzaamheden, maar ook qua cultuur.
Onze grootste operationele opdracht is het de vakkracht en de opdrachtgever zo goed mogelijk naar de zin maken waardoor continuïteit in het werkproces gegarandeerd is.
Steeds vaker krijgen onze krachten een vast dienstverband aangeboden. Altijd weer een bevestiging dat we goed bezig zijn!”