N2 People stijgt wederom in Flexmarkt Omzetranglijst Top-100

N2 People stijgt wederom in Flexmarkt Omzetranglijst Top-100

Wij zijn trots om te kunnen meedelen dat wij dit jaar maar liefst acht plaatsen zijn gestegen in de top 100 omzetranglijst van uitzendorganisaties in Nederland.

Wij zijn trots om te kunnen meedelen dat wij dit jaar maar liefst acht plaatsen zijn gestegen in de top 100 omzetranglijst van uitzendorganisaties in Nederland. We zijn inmiddels aanbeland van plek 88 op nummer 80! Dit is een resultaat van ons harde werk, onze passie en onze toewijding om als team de beste service te bieden aan onze klanten en internationale medewerkers. We willen graag al onze nationale en internationale collega’s, relaties en flexwerkers bedanken voor hun steun en toewijding! We blijven ons inzetten om verder te groeien en te innoveren als uitzendorganisatie.  

In de Flexmarkt Omzetranglijst Top-100 2023 staan de honderd grootste flexbedrijven van Nederland op basis van hun omzet in 2022, die wordt vergeleken met omzetcijfers van het jaar daarvoor. Er zijn uitsluitend bedrijven in opgenomen die zelf hun omzetcijfers hebben doorgegeven aan de redactie en/of deze zelf openbaar hebben gemaakt. Wij zijn er bijzonder trots op dat N2People zich opnieuw weet te vestigen in de Flexmarkt Omzetranglijst Top-100. De Omzetranglijst geeft een overzicht van flexbedrijven, van klein tot groot, met uiteenlopende vormen van dienstverlening in personeelsbemiddeling en -inhuur. Naast uitzendbureaus, staan er ook tal van payrollbedrijven in, net als detacheringsbedrijven, zzp-bemiddelaars en MSP-dienstverleners.
Deze toonaangevende ranglijst beslaat qua omzet ruim de helft van de totale Nederlandse flexbranche en geeft daarmee een helder, representatief beeld van de ontwikkelingen in de markt.

N2 People

In 2023 zetten we onze ambities verder door! Met ruime ervaring in de uitzendbranche en de inzet van internationale vakkrachten voor m.n. de sectoren Automotive, Techniek en Logistiek inclusief chauffeurs, beschikken we over een groot Europees netwerk met eigen kantoren en (remote) recruiters in meerdere EU-landen. Onze missie: het invullen van de flexschil bij bedrijven met internationale vakkrachten en een bijdrage leveren aan het optimaliseren van het bedrijfsproces.

Dank voor het volgen van onze reis!