Van stagiair naar HRM adviseur

Van stagiair naar HRM adviseur

Niels Jonker - Van stagiair naar HRM adviseur

Ik ben Niels Jonker en woonachtig in Arnhem. In februari 2021 startte ik als afstudeer stagiair Bedrijfskunde van de HAN in Arnhem bij N2 People in Uden.

Nadat ik mijn HBO opleiding had afgerond ging ik me uiteraard oriënteren op een job om het geleerde in praktijk te brengen. N2 People maakte op dat moment een fikse groei door en er werd nagedacht over de opzet van een HRM unit waarvan ik de 1e medewerker kón worden. Ik wierp me op als sollicitant en werd per 1 juli 2021 aangenomen voor de functie van medewerker HRM om de unit HRM op te zetten; een mooie en uitdagende opdracht.

Gelukkig bood N2 People mij de mogelijkheid tot verdere ontwikkeling in het HRM vak. Na een oriëntatiefase in opleidingenland ben ik toen gestart met de deeltijdopleiding post-bachelor HRM in Utrecht, mooi dat ik ook hierin gefaciliteerd werd.

Inmiddels rondde ik alweer diverse HRM modules af: Valkuilen in Arbeidsrecht, HR Development en ben ik in de afrondende fase van HR- instrumenten. Verder volg ik met diverse collega’s ook de cursus Psychologie van de beïnvloeding vanuit Stichting Communicatie.

Tevens kan ik melden dat ik per 16 maart jl. promotie heb gemaakt en mooie carrière stap heb gemaakt, nu als HRM adviseur binnen N2 People!

Zoek jij ook een werkgever met perspectief die je volledig ondersteunt in je carrière ontwikkeling?  Werp dan vooral ook een blik op onze vacatures:

Onze vacatures bekijken