Weer een mijlpaal - 12,5 j jubileum N2 People

Weer een mijlpaal - 12,5 j jubileum N2 People

Geweldig nieuws! We hebben onlangs ons 12,5-jarig jubileum gevierd en het was een buitengewoon succesvolle en vreugdevolle gelegenheid. We zijn ontzettend dankbaar voor de fantastische reis die we de afgelopen 12,5 hebben afgelegd en voor de steun van onze gewaardeerde klanten, onze toegewijde internationale uitzendkrachten en ons eigen topteam.

Om ons jubileum met iedereen te vieren, organiseerden we speciale evenementen die op maat zijn gemaakt voor elk van onze belangrijke stakeholders. Onze gewaardeerde klanten trakteerden we in april en mei op heerlijke taart, als een symbool van onze dankbaarheid voor hun voortdurende vertrouwen en samenwerking. Het was een genot om deze mijlpaal met hen te delen en we hopen dat ze net zo hebben genoten van de traktatie als wij.

Onze internationale flexwerkers, die een essentiële rol spelen in ons succes, worden uitgenodigd voor een gezellige barbecue. Een geweldige gelegenheid om met hen samen te komen, te ontspannen en te genieten van heerlijk eten en drinken terwijl we ook met hen terugkijken op de geleverde prestaties en bijdragen bij onze klanten. Hun inzet en toewijding zijn van onschatbare waarde en we zijn dankbaar dat ze deel uitmaken van onze familie.

Last but not least, hebben we een spectaculair feest georganiseerd voor ons eigen personeel op onze eigen locatie. Het was een avond vol plezier, muziek en herinneringen. We hebben een prachtige after movie laten maken om de hoogtepunten van de avond vast te leggen en te delen. Deze video is een blijvende herinnering aan ons 12,5-jarig bestaan en een eerbetoon aan de geweldige mensen die ons bedrijf maken tot wat het is.

We willen graag iedereen bedanken die deel heeft uitgemaakt en uitmaakt van onze jubileumviering. Of je nu een klant, een internationale uitzendkracht of een gewaardeerd lid van ons team bent, jullie betrokkenheid en steun hebben ons geholpen om deze belangrijke mijlpaal te bereiken. We kijken ernaar uit om de komende jaren samen voort te bouwen op ons succes en jullie allemaal te blijven voorzien van de beste diensten en oplossingen.

Nogmaals hartelijk dank voor jullie voortdurende steun en we hopen dat jullie net zo enthousiast zijn over ons jubileum als wij. Samen hebben we veel bereikt en we zijn verheugd om nog meer memorabele momenten met eenieder te delen in de toekomst!

Met vriendelijke groet,

Eric Nabuurs

Bekijk de aftermovie